Helsingin Hapkido, Finland

Dojang: Liikuntamylly, Myllypurontie 1, 00920 Helsinki, Suomi/Finland

SEURAA MEITÄ…
© 2009–2022 Helsingin Hapkido ry, Finland  •  All Rights Reserved.

#helsinginhapkido

ITS 9 - Kansainvälinen Hapkido Seminaari 2023

Kansainvälinen Hapkidoliitto International Hapkido Alliance (IHA) järjestää kaikille avoimen Hapkido-seminaarin Pohjois-Carolinassa Yhdysvalloissa syys-lokakuun vaihteessa 2023. Tarkempi päivämäärä tarkentuu vielä.

Seminaari... kestää viikon ja alkaa sunnuntaina Sun Bae-harjoituksella, johon voivat osallistua kaikki punaisesta vyöstä ylöspäin. Maanantai ja Tiistai ovat normaaleja "tatamipäiviä", kun taas Keskiviikko on vapaapäivä tai vaihtoehtoisesti omatoimisen harjoittelun päivä. Torstai ja Perjantai ovat jälleen normaaleja harjoituspäiviä. Seminaari huipentuu Lauantaihin, jolloin on "Mestareiden vierailupäivä". Lauantaina on lisäksi yhteinen illallinen, jolloin on luvassa mm. korotuksia sekä muita kunnianosoituksia. Lauantaina julkistetaan myös seuraavan ITS:n aika ja paikka.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, niin olethan aktiivinen esimerkiksi Suomen Hapkidoliiton Facebook-sivuilla tai omassa Hapkido-seurassamme. Tällä tavoin tavoitat parhaiten muut innokkaat lähtijät, mikä voi helpottaa esimerkiksi lentojen ja mahdollisen yhteismajoituksen varausta.

Viimeisimmät tiedot seminaarista löydät ITS 9:n omilta Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/ITS.2023
Tarkemmat tiedot päivittyvät vielä, joten pysythän kuulolla!

Suomen Hapkidoliitto tiedottaa:

Vierumäki kutsuu!

Lauantain 15.10.2022 agenda:
Tatami 11-13.15
Lounas 13.30-14.30
Vierumäkikisailu 15.30-17.00 (ei vaadi hikisiä urheilusuorituksia)
Illallinen Ravintola V:ssä 18.30 - 20.15
Rantasauna 20.30 - 22.00

...Mikäli saamme osallistujia kasaan 20, olisi päivän hinta 38€ per henkilö. Tuo sisältää tatamiajan, lounaan sekä ohjatun kisailun. Illallisen jokainen maksaa itse ravintolassa, sekä rantasauna jaetaan niiden osallistujien kesken jotka sinne haluavat (hinta 260€).

Pyytäisimme sitoutuvat ilmoittautumiset 30.9 mennessä. Voit ilmoittaa osallistumisesi joko Hannalle (hannah.hapkido@gmail.com) tai Arsille (arsi.ansas@gmail.com).

Jos haluat jäädä yöksi Vierumäelle, tee itsellesi varaus omatoimisesti suoraan Vierumäelle. Kimppamökki tai -huone voi olla hyvä idea! Kun kaikki lähtijät on tiedossa, pistämme jälleen pystyyn yhteisen WhatsApp ryhmän.

Rohkeasti kaikki mukaan viettämään mainio päivä ja ilta mahtavien Hapkidotyyppien kanssa!

LEIRIPÄIVÄ VIERUMÄELLÄ

Lauantaina 15.10.2022 järkestetään leiripäivä Vierumäen urheilupuistossa klo 11 - 21. Aikataulu on alustava ja tarkentuu vielä lähempänä.

Mikäli tiedät jo nyt haluavasi ehdottomasti mukaan tai sinulla on kysymyksiä leiristä, niin laita ...sähköpostia Hanna Heinoselle: hannah.hapkido@gmail.com. Liitto osallistuu kustannuksiin pienellä osuudella. Ruokailukulut jaetaan osallistujien kesken kuten myös mahdollinen majoitus, mikäli haluaa yöpyä Vierumäellä.

Tervetuloa!

Täällä Instagramissa saa usein lukea kaikenlaisten elämäntapamuutosten tekemisestä - kuntoilun aloittamiseksi tai vaikkapa kilojen vähentämiseksi, MUTTA yksi seikka näistä usein unohtuu! Mitäpä jos aloittaisit liikuntaharrastuksen, jossa keskitytään kaikkeen muuhun kuin ...liikuntaan?

Siis mitä? Yksi kamppailuharrastusten hienoimmista puolista on se, että tehokas liikunta tulee kuin sivutuotteena. Treeneissä keskittyminen suuntautuu lajin opetteluun, eikä fyysistä uupumista välttämättä huomaa. Sitä ei ainakaan joudu tunnustelemaan, toisin kuin vaikka kuntosalilla. Monipuolisuutensa vuoksi etenkin Hapkido tarjoaa ajateltavaa liikunnan lomassa!

#helsinginhapkido #kuntoilu #liikunta #elämäntapamuutos #terveys #laihdutus #syksy #urheilu #lapset #harrastukset #wellness #fitness #kuntosali #kuntoilu

Uusi harrastus? Tsekkaa tallennettu stoorimme! Itsepuolustusta, kamppailua ja kuntoilua huippuhengessä Myllypurossa.

#helsinginhapkido #kwannyomhapkido #hapkido #IHA #hapkidofinland #martialarts #kuntoilu #liikunta #elämäntapamuutos #kamppailulajit #kesä #syyskausi #syksy #urheilu ...#lapset

Anjalankoskella vietetään 20 v synttäreitä ensi lauantaina. Onnittelut seuralle, ja käykääpä kaikki kynnelle kykenevät juhlaseminaarissa! 🎂

#hapkido #kwannyomhapkido #synttärit #juhlavuosi #seminaari

Saatiin Liikuntavirastolta mukava yllätys, kun salillemme oli asennettu uusi tatami!

We got a fresh new tatami from @helsinki

#helsinginhapkido #kwannyomhapkido #hapkido #IHA #hapkidofinland #martialarts #kuntoilu #liikunta #kamppailulajit #kesä #syyskausi #syksy #sparring

Katotaanpas mitä harrastajan treenikassi sisältää! 👜

1. Vyö. Lajissamme on 8 vyötä ennen mustaa vyötä, joka on korkein vyöarvo. Vyön tarkoitus on kertoa harrastajan teknisestä tasosta etenkin ohjaajille. Vöiden tavoittelu voi olla kuitenkin erinomainen kannustin ...harrastuksessa kehittymiseen!

2. Puku. Harjoituspukumme on kokonaan musta, mutta mustat vyöt käyttävät yleensä valkoista ruututakkia. Korkeimmilla vyöarvoilla voit nähdä mustan ruututakin!

3. Passi. Hapkidopassiin merkitään harjoituskerrat ja tapahtumat. Siitä on helppo seurata omaa harrastamistaan. Kansainvälisen hapkidoliiton passi käy missä ikinä maailmalla käytkään lajiamme treenaamassa!

4. Tekniikkavihko. Kaikki viralliset hapkidotekniikat on listattuna tänne. Tyylisuunnassamme tekniikoita on tavallista hieman vähemmän, koska keskitymme hyviksi havaitsemiemme tekniikoiden soveltamiseen harjoittelussa.

5. Hammas- ja alasuojat. Näiden käyttäminen on suositeltavaa, koska itsepuolustuksen harjoittelussa voi kolista. Alkuun pärjää tosin ilmankin, no worries!

6. Nyrkkeilyhanskat. Realistiseen itsepuolustustaitoon kuuluu lyöminen ja lyönneiltä puolustautuminen, jota harjoittelemme pala kerrallaan osana treenejä. Seurallamme on tarjota hanskoja.

7. Säärisuojat. Näitä tarvitsemme harvemmin, mutta sparraamisesta innostuneille ennen pitkään hyvä hankinta.

8. Jos sinusta on mustalle vyölle, voit päästä harjoittelemaan asetekniikkaa. Kuvassa perinteinen korealainen ase Dan Bong.

Puku kassiin, koska treenikausi alkaa tänään!

#helsinginhapkido #kwannyomhapkido #hapkido #IHA #hapkidofinland #martialarts #kuntoilu #liikunta #kamppailulajit #kesä #loma #syyskausi #syksy

Vielä on kesää jäljellä, mutta treenit starttaavat ensi viikolla! Elokuussa mennään hieman poikkeavin aikatauluin, mm. hallin kesäaukioloaikojen takia. Tervetuloa myös uusille harrastajille!

https://www.helsinginhapkido.fi/treenit-alkavat-elokuussa/

#hapkido #harrastukset... #liikunta #kamppailulajit #kwannyomhapkido #helsinki #elokuu #hikitakuu

Treenit alkavat ensi viikolla!
Kesän vauhti on hurjaa, niin kuin meidän Hapkidonkin.

🤜 Tiistaina 9.8.2022 avataan treenikausi klo 19.00 judosalissa Liikuntamyllyssä.

🤜 Tiistaina 16.8.2022 sama aikataulu.

🤜 Perjantaina 19.8.2022 klo 17.00-19.00 potkitaan ...junioritreenit käyntiin myös judosalissa.

🤜 Sunnuntaina 21.8. ja 28.8.2022 poikkeusaikataulu:
➔ juniorit klo 14.00 – 16.00
➔ aikuiset klo 16.00- 17.00
(Tämä siksi, että Liikuntamyllyssä on vielä kesäaikataulu ja halli menee kiinni klo 17.00.)

✅ Sen jälkeen ollaan voiton puolella ja kaikki treenit pidetään vanhojen tuttujen aikataulujen mukaan. Treenilaukku kainaloon ja tule aloittamaan uusi Hapkido-kausi esimerkiksi hyvän ystävän kanssa. Tervetuloa treenaamaan! 🤩

helsinginhapkido.fi/treenit-alkavat-elokuussa/

Kiitos vielä eilen salille jaksaneille! Nyt ei muuta kun kesälaitumille! Helsingin Hapkido toivottaa hyvää kesää! Treeneihin palataan elokuussa.

#helsinginhapkido #kwannyomhapkido #hapkido #IHA #hapkidofinland #martialarts #kuntoilu #liikunta #kamppailulajit #kesä #loma

Kauden päättävän vyökokeen ohessa muisteltiin myös mustien vöiden korotuksia, kun Tuomas ja Lauri siirtyivät 2. dan arvolle. Tiistaina vielä vikat treenit ennen kesätaukoa!

#hapkido #kwannyomhapkido #hapkidofinland #IHA #kamppailulajit #martialarts #itsepuolustus #selfdefence ...#vyökoe #beltgrading #harrastukset #helsinki #kesä

Taas nähtiin älyttömän upeat vyökoesuoritukset, kun Nelli korotti ruskealle ja Tuomo siniselle vyölle! 😮 Suuret onnittelut pitkäjänteisestä työstä, joka nyt palkittiin!

Great performance in the recent color belt graduation! Congratulations to our new brown belt Nelli and blue... belt Tuomo! 👏

#hapkido #kwannyomhapkido #hapkidofinland #IHA #kamppailulajit #martialarts #itsepuolustus #selfdefence #vyökoe #beltgrading #harrastukset #helsinki

Kesä tulla tupsahti, mutta aikuisten ryhmä jatkaa tiistaitreeneissä juhannukseen asti 🤠 Kesätauon jälkeen treenit jatkuvat elokuussa. Ehkä SINÄKIN löydät tiesi tatamillemme?

#helsinginhapkido #hapkido #hapkidofinland #kamppailulajit #martialarts #harrastukset

Ja tulihan ne tokat danit omaan seuraan. Onnittelut Tuomakselle ja Laurille, 2. dan! Jäämme odottelemaan vöiden saapumista...

Congratulations to Tuomas and Lauri for 2nd degree black belts! Waiting for the new belts to arrive...

#hapkido #kwannyomhapkido #IHA #blackbelt ...#mustavyö #selfdefence #itsepuolustus #harrastukset

Paljon onnea uusille mustille vöille, joita saatiin 4 kpl viime viikon leirin päätteeksi! Helpolla ei päässyt kukaan, mutta koesuoritus yllätti positiivisesti!

Big congratulations to four new black belts in Finland! The examination was tough, but everyone did well!

#hapkido ...#kwannyomhapkido #IHA #blackbelt #mustavyö #selfdefence #itsepuolustus

Viikon hapkidoleirillä hyvä meininki! Kiitos järjestäjille @hapkidofinland & @hmac.fi

#hapkido #kwannyomhapkido #hapkidofinland #IHA #kamppailulajit #martialarts #itsepuolustus #selfdefence #leiri

Kiva päästä välillä sparraamaan ilman hanskoja. Tekeminen muuttuu, kun pienetkin iskut kasvoihin voivat olla ns. liikaa.

Sparring without gloves makes you think. Even one strike to your face can be too much.

#hapkido #kwannyomhapkido #hapkidofinland #IHA #kamppailulajit ...#martialarts #itsepuolustus #selfdefence #sparring

Leiritunnelmia. Vielä jaksaa hymyilyttää, mutta katotaanpas mitkä ovat ilmeet kokeiden jälkeen. 😉

#hapkido #kwannyomhapkido #hapkidofinland #IHA #kamppailulajit #martialarts #itsepuolustus #selfdefence #vyökoe #belttest #blackbelt #mustavyö

Tekniikoiden harjoittelua viimemetreillä. Perjantain vyökoetta odotellessa!

Technique training before the upcoming Senior Black Belt test on Friday. We are ready!

#hapkido #kwannyomhapkido #hapkidofinland #IHA #kamppailulajit #martialarts #itsepuolustus #selfdefence #vyökoe ...#belttest #blackbelt #mustavyö

Ensi viikolla jokavuotinen valtakunnallinen Hapkido-seminaari ti-la @hmac.fi ! Lauantaina viikko huipentuu mustan vyön kokeeseen, jota ennen luvassa mustien vöiden korotuksia. Seurastamme 2. dan -astetta kokeilemassa Tuomas ja Lauri.

#hapkido #kwannyomhapkido #harjoitusleiri #mustavyö ...#kamppailulajit #helsinki #harrastukset

Helsingin Hapkido | #helsinginhapkido