Helsingin Hapkido, Finland

Dojang: Liikuntamylly, Myllypurontie 1, 00920 Helsinki, Suomi/Finland

© 2009–2022 Helsingin Hapkido ry, Finland  •  All Rights Reserved.
HHKD Lion

TUTUSTU JA INNOSTU!

Astu sisään kamppailulajien maailmaan. Kwan Nyom Hapkido on täydellinen itsepuolustustyyli arkipäivään yhdistettäväksi. Opettamamme tyylin on kehittänyt Suurmestari Geoff J. Booth Australiasta ja tyylin juuret tulevat Koreasta. Se perustuu käsitteiden käyttöön ja niiden yhdistelemiseen. Harjoitusmenetelmät mahdollistavat erittäin helpon tavan oppia ja antavat rajattomat mahdollisuudet yhdistellä eri tekniikoita. Laajan tekniikkavalikoimansa ansiosta jokainen voi löytää oman tapansa toteuttaa Kwan Nyom Hapkidoa, luoden ‘oman Hapkidonsa’ omiin tarpeisiinsa.

Tarjoamme harrastuksen jossa terve mieli toimii terveessä kehossa toteuttaen Hapkidoa omista syistään. Lasten ja nuorten tunneilla voit kehittyä omaan tahtiisi ilman ryhmä- tai kilpailupainetta. Tule tutustumaan tai treenaamaan mukaan jollekin tunnillemme. Tarvitset vain mukavat verryttelyhousut ja T-paidan ja voit osallistua muutamalle tunnille ilmaiseksi… tervetuloa!

Helsingin Hapkido järjestää väri- ja mustille vöille leiritapahtuman sunnuntaina 7.4.2024 Myllypuron Liikuntamyllyssä. Leiritapahtuma on kaikille avoin valkoisista mustiin vöihin. Tapahtuman ohjelmasta vastaavat …

Liikuntamylly on suljettuna pääsiäis-viikonloppuna perjantaista 29.3.2024 lähtien. Tästä syystä sekä perjantain että sunnuntain harjoitukset on peruutettu. Hyvää pääsiäislomaa kaikille! Toivottavat Helsingin Hapkidon …

Sunnuntaista 10.3.2024 lähtien harjoittelevat juniorit yhdessä ryhmässä, niinkuin perjantaisin. Harjoitukset alkavat klo 17.00 ja päättyvät klo 18.15. Tämä aikataulu on voimassa toistaiseksi. …

Suomen Hapkidoliitto (SHL)

Suomen Hapkidoliitto (SHL) — The Finnish Hapkido Association

Suomen Hapkidoliitto on perustettu vuonna 2000 ja sen tehtävänä on edistää Kwan Nyom Hapkido -seurojen toimintaedellytyksiä. Hapkidoliitto organisoi toimintaa jäsenseuroilleen, tarjoaa tilaisuuksia koulutuksille, huolehtii yhteydenpidosta IHA organisaatioon seurojen puolesta toimintasuunnitelmansa mukaisesti. Helsingin Hapkido on Suomen Hapkidoliiton jäsen.

Lisätietoja saat käymällä liiton virallisilla internet sivuilla.

International Hapkido Alliance (IHA)

The International Hapkido Alliance (IHA)

International Hapkido Alliance on maailman-laajuinen kattojärjestö, joka huolehtii Kwan Nyom Hapkidon kansainvälisestä esilläolosta. Sitä johtaa suurmestari Geoff J. Booth, jolla on Hapkidon perustajan, suurmestari Ji Han Jaen sertifioima 10. danin musta vyö. Hän onkin Australian korkeimman vyöarvon omaava ei-korealainen opettaja. Suurmestari Booth on I.H.A.:n ja Australian Hapkido Groupin perustaja ja pääkouluttaja. Suurmestari Boothin organisaatiolla on yli kaksikymmentä jaostoa ympäri maailmaa ja päämaja sijaitsee Australiassa Sidneyssä. Suomen Hapkidoliiton jäsenyys avaa pääsyn kaikkiin IHA:n järjestämiin leireihin ja tapahtumiin kuten International Training Seminaariin (ITS), joka järjestetään joka toinen vuosi aina eri isäntämaassa.

Lisätietoja löydät järjestön virallisilta internet sivuilta.

HHKD Lion

DOJANG JA KOULUTTAJAT

Koulumme sijaitsee Helsingin Myllypurossa, Liikuntamyllyssä metroaseman välittömässä läheisyydessä osoitteessa Myllypurontie 1, 00920 Helsinki. Urheilukeskus on varustettu kaikilla tarpeellisilla mukavuuksilla, sisältäen lukolliset kaapit, puhtaat pukuhuoneet ja suihkutilat, yleisvalvonnan, kahvilan, parkkialueen ja paljon muuta.

 Helsingin Hapkidon opetuksesta vastaavat taitavat ja kokeneet ohjaajat, jotka toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

  • Pääkouluttaja

    Helsingin Hapkido

    Hans van der Ende
    Pääkouluttaja
  • Ohjaaja

    Helsingin Hapkido

    Eija Komulainen
    Ohjaaja
  • Ohjaaja

    Helsingin Hapkido

    Mika Autio
    Ohjaaja ja yhteyshenkilö
  • Ohjaaja

    Helsingin Hapkido

    Lauri Lähteenmäki
    Ohjaaja
  • Ohjaaja

    Helsingin Hapkido

    Tuomas Forsström
    Ohjaaja
  • Ohjaaja

    Helsingin Hapkido

    Tuukka Mironen
    Ohjaaja

KWAN NYOM HAPKIDO SUOMESSA

Kwan Nyom Hapkidoa opetetaan Helsingin Hapkidon lisäksi kuudessa muussa Suomen Hapkidoliiton jäsenseurassa. Etsitkö sinä sinua lähellä olevaa Kwan Nyom Hapkidoa opettavaa seuraa?

Anjalankoski
Pertti Varjola
puhelin 040-5806255

Espoo
Markus Santi,
puhelin 044-0725 067

Helsinki–Puistola
Tapio Erholz,
puhelin 045-1125 275

Järvenpää
Juha Nyberg
puhelin 0400-750 746

Nastola
Siru Heromaa-Karjalainen
puhelin 045-864 4001

Nurmo
Pauli Harju
puhelin 044-583 1077

Terve mieli terveessä kehossa

Kwan Nyom Hapkido tarkoittaa suomeksi käännettynä ‘käsitteiden koulua’ sisältäen seuraavat perusteet, lyönnit, potkut, nivellukot niin pystyssä kuin matossakin, heitot ja alasviennit ja niihin liittyvät putoamistekniikat. Monipuolisen tekniikkavalikoiman johdosta harjoittelu on erittäin mielenkiintoista ja perusteiden yhdistelmät tekevät Kwan Nyom Hapkidosta intensiivisen ja toimivan itsepuolustusmuodon jossa jokainen voi toteuttaa Hapkidoaan omista syistään. Jotkut hakevat kuntoa ja lihasten venyvyyttä. Toiset koordinaatiota, kestävyyttä ja mielen rentoutta. Jotkut ovat otettuja kurinalaisuudesta ja sosiaalisesta ilmapiiristä. Kaikkien näiden aspektien taitava hallinta muodostaa itsepuolustustaidon kokonaisuuden, se on Hapkidoa.

Liittymällä Helsingin Hapkido seuraan saat mahdollisuuden osallistua Suomen Hapkidoliiton ja muiden seurojen järjestämiin tapahtumiin, niin Suomessa kuin ulkomailla. Esimerkiksi vuosittaiseen Suurmestari G. Boothin Seminaariin, johon voit myös itse ehdottaa aiheita sekä omassa seurassa ja muualla Suomessa järjestettäviin erilaisiin leireihin ja kilpailuihin…

Jokaisella kerralla uusi haaste!

Helsingin Hapkido seura järjestää erityisiä lasten- ja nuorten tunteja, kaikille 7-14 vuotiaille. Opetus ja opetusohjelmat on muokattu erityisesti lapsien kehitysvaiheet huomioon ottaen. Keskitymme opetuksessa kunnioittamiseen, hauskanpitoon, keskittymiseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja liikunnallisuuteen.

Tarjoamme harrastuksen, jossa lapset ja nuoret voivat kehittyä omaan tahtiinsa ilman ryhmä- tai kilpailupainetta.

Jokainen päivä tuo uusia haasteita ja tuntimme ovat myöskin lapsien helppo omaksua. Voit tulla milloin vain kahdelle ilmaiselle tunnille mukaan. Laita mukavat verryttelyhousut ja T–paita päälle ja tule mukaan harjoituksiin.

Lisätietoja saat Mikalta tai Hansilta, ota yhteyttä!

HHKD Lion

HARJOITUSAJAT JA HINNASTO

Juniorit 7-14 vuotta

Juniorit harjoittelevat kaksi kertaa viikossa, perjantaisin ja sunnuntaisin. Kevätkauden 2024 maksut 32 euroa/kk tai kausimaksu 120 euroa. Kertamaksu 5 euroa.

perjantaina
17:00–18:15 valkoinen-punainen vyö (judosalissa)

sunnuntaina
17:00–18:15 valkoinen-punainen vyö (painisalissa)

Aikuiset 14-102 vuotta

Seniorit harjoittelevat kaikki vyöt yhdessä kerran viikossa. Kevätkauden 2024 maksut ainoastaan kuukausimaksulla
21 euroa/kk, tai 10 krt kortti 100 euroa.
Kertamaksu 10 euroa.

sunnuntaina
19:00–20:30 kaikki vyöt (painisalissa)



Perhealennus

Ensimmäinen perheenjäsen maksaa täyden hinnan ja seuraavat perheenjäsenet -15%.

 

Graduoinnit ja aloituspaketti

Aloituspaketti: 20 euroa, sisältää Hapkido-passin ja tekniikkakansion sekä Liikuntamyllyn kulkupassin.

Vyökoe-maksu sisältää uuden vyön sekä ruskea-punamusta vyökokeessa IHA:n todistuksen,
valkoinen-sininen 35 euroa, ruskea-punamusta 60 euroa

Hapkido-passi: 10 euroa

IHA -henkilökohtainen jäsenyys: 55 euroa
(sinun tulee olla International Hapkido Alliance:n jäsen ennen kuin osallistut valkoisen vyön kokeeseen, koskee ainoastaan aikuisryhmän harrastajia)

Herättikö kiinnostusta?

Tule käymään ja tutustumaan jollekin tunnillemme. Tai mikä parempaa, tule mukaan treenaamaan. Tarvitset vain mukavat verryttelyhousut ja T-paidan ja voit osallistua muutamalle tunnille ilmaiseksi… anna meidän kuulla sinusta. Helsingin Hapkidon opetuksesta vastaavat taitavat ja kokeneet ohjaajat, jotka toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Tutustu tästä linkistä Uuden harrastajan tietopakettiin.

Maksutiedot

Seuraavilla tiedoilla voit maksaa maksusi tilisiirrolla pankissasi. Helsingin Hapkido ry pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. Epäselvissä tapauksissa ota yhteyttä sihteeri Tuukka Miroseen, sähköpostitse tuukka@helsinginhapkido.fi tai puhelimitse +358 50 570 9166.

Pankkiyhteys: Nordea Pankki
Tilinumero: Nordea 101130–226455
IBAN: FI58 1011 3000 2264 55
Saaja: Helsingin Hapkido ry
Viite: (tarvittava viitenumero, esimerkiksi vyökoe: 3023 / varusteet: 1588 / leirit: 3036)

Viesti: (etunimi ja sukunimi, ja mitä olet maksamassa)

HHKD Lion

ME ❤ HELSINGIN HAPKIDOA!

Olemme koonneet tähän Helsingin Hapkidon toiminnassa mukana olleilta ihmisiltä mietteitä, kokemuksia ja muistoja …
Haluatko sinäkin jakaa muistosi – ole meihin yhteydessä s-posti@helsinginhapkido.fi.

HHKD Lion

VARASTOSTAMME

Tarjoamme Helsingin Hapkidon varastosta sinulle treeneissä ja vapaa-ajalla tarvitsemia vaatteita, merkkejä ja vähän muutakin. Hapkidon puvun dobokin hankit parhaiten holtz.fi-verkkokaupasta.

Kuvakirja ‘Helsingin Hapkido’

Julkaisut

Kuvakirja ‘Helsingin Hapkido’, A4 vaaka (29.7 x 21.0 cm), 13 kuvasivua. Hinta: 27 …

Tarra ‘Helsingin Hapkido’

Merkit, Tarrat

Tarra ‘Helsingin Hapkido’, halkaisija 10 cm. Hinta: 2 euroa

Hihamerkki ‘IHA – International Hapkido Alliance’

Hihamerkit, Merkit

Hihamerkki ‘IHA – International Hapkido Alliance’, halkaisija 9 cm. Kiinnitys silittämällä ja …

Hihamerkki ‘Korean lippu’

Hihamerkit, Merkit

Hihamerkki ‘Korean lippu’, 9 x 7 cm. Kiinnitys silittämällä ja ompelemalla. Hinta: …

Rintamerkki ‘Suomen Hapkidoliitto – Finnish Hapkido Federation’

Merkit, Rintamerkit

Rintamerkki ‘Suomen Hapkidoliitto – Finnish Hapkido Federation’, halkaisija 9 cm. Kiinnitys silittämällä …

Hihamerkki ‘Helsingin Hapkido’

Hihamerkit, Merkit

Hihamerkki ‘Helsingin Hapkido’, halkaisija 9 cm. Kiinnitys silittämällä ja ompelemalla. Hinta: 5 …

Aikuisten ‘Helsingin Hapkido’ huppari, musta

Hupparit

Aikuisten ‘Helsingin Hapkido’ huppari, musta. Etupuolella rinnassa pieni logo ja selässä korean …

Junioreiden ‘Helsingin Hapkido’ huppari, musta

Hupparit

Junioreiden ‘Helsingin Hapkido’ huppari, musta. Etupuolella rinnassa pieni logo ja selässä korean …

T-paita ‘Helsingin Hapkido’, musta

T-paidat

T-paita ‘Helsingin Hapkido’, musta. Etupuolella pieni logo ja selässä iso. Koot:  S …

HHKD Lion

OTA YHTEYTTÄ

Seuramme harjoittelee Helsingin Myllypurossa, Liikuntamyllyssä metroaseman välittömässä läheisyydessä. Urheilukeskus on varustettu kaikilla tarpeellisilla mukavuuksilla, sisältäen lukolliset kaapit, puhtaat pukuhuoneet ja suihkutilat, yleisvalvonnan, kahvilan, parkkialueen ja paljon muuta.

DOJANG

Liikuntamylly, Myllypurontie 1
00920 Helsinki, Finland

Soita meille

Mika Autio, puhelin 044–0805 895

Lähetä sähköpostia

s-posti@helsinginhapkido.fi

Hyvää pääsiäistä! 🥚 Happy easter!

#helsinginhapkido #pääsiäinen #liikunta #lastenharrastukset #itsepuolustuslajit
...

Kohta taas mattohöntsäilyä ja monenlaista muuta kivaa vuorossa!

#hapkido #kyynärlukko #jujigatame #paini #kamppailulajit #martialarts #itsepuolustus #helsinki #liikunta #harrastus #treeni
...

🤸

#hapkido #akrobatia #kamppailulajit #martialarts #itsepuolustus #helsinki #liikunta #harrastus #treeni
...

Congratulations to the International Hapkido Alliance that is now 30 years old! More than two decades, Helsingin Hapkido under the @hapkidofinland Finnish national Hapkido organization has been on the same path with multiple dojangs across the world, guided by our grandmaster and the father of Kwan Nyom Hapkido Geoff Booth.

#hapkido #kwannyomhapkido #IHA #congratulations #international #martialarts
...

Hyvää joulua toivottaa Helsingin Hapkido ja pääohjaajamme Hans! 😊

Merry Christmas from Helsingin Hapkido and our head instructor Hans! 😊

#helsinginhapkido #joulu #christmas
...

Illalla taas Hapkidoa! 👊 Vielä jaksaa ennen lomaa, vaikka alkutalven väsymys painaa allekirjoittanutta. Entäs teitä?

#hapkido #kwannyomhapkido #hapkidofinland #IHA #kamppailulajit #martialarts #itsepuolustus #selfdefence #treeni #helsinki #joulu #väsymys
...

Reippaat ja taitavat junnut läpäisivät hienosti ensimmäisen vyökokeensa!

Success! These guys passed their first grading!

#hapkido #kwannyomhapkido #hapkidofinland #IHA #kamppailulajit #martialarts #itsepuolustus #selfdefence #belttest #congratulations #lapset #juniorit
...

Ensi tiistaina alkaa 3 vk mittainen tutustumiskurssi Hapkidoon! Tule kokeilemaan harrastusta, joka voi muuttaa elämäsi. Tsekkaa info profiilistamme. Hapkidoporukka suosittelee 👍 ...

Uusi harrastus? Tsekkaa tallennettu stoorimme! Itsepuolustusta, kamppailua ja kuntoilua huippuhengessä Myllypurossa.

#helsinginhapkido #kwannyomhapkido #hapkido #IHA #hapkidofinland #martialarts #kuntoilu #liikunta #elämäntapamuutos #kamppailulajit #kesä #syyskausi #syksy #urheilu #lapset
...

Anjalankoskella vietetään 20 v synttäreitä ensi lauantaina. Onnittelut seuralle, ja käykääpä kaikki kynnelle kykenevät juhlaseminaarissa! 🎂

#hapkido #kwannyomhapkido #synttärit #juhlavuosi #seminaari
...

Puku kassiin, koska treenikausi alkaa tänään!

#helsinginhapkido #kwannyomhapkido #hapkido #IHA #hapkidofinland #martialarts #kuntoilu #liikunta #kamppailulajit #kesä #loma #syyskausi #syksy
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

 FACEBOOK    INSTAGRAM    YOUTUBE     FLICKR

Helsingin Hapkido | Dojang netissä