Astu sisään kamppailulajien maailmaan. Olemme keränneet muutamia hyödyllisiä internet sivuja käyttöösi:

Kuva-arkisto

Nauti Helsingin Hapkidon kaikista vuosien aikana kerätyistä valokuvista kuva-arkistossamme.

YouTube kanava…

Istu alas ja rentoudu – olemme perustaneet YouTubeen oman kanavan ja keräämme sinne jatkuvasti videoita ja oppimateriaalia sinua varten. Nauti!

Varastosta

Hupparit, t-paidat, merkit… tilaa haluamasi tuotteet Helsingin Hapkidon varastosta.

Kesän Villinkido

Ensi kesän perinteinen Villinkido tapahtuma 2017 on yllätyksiä täynnä. Odotamme jännittyneenä mitä viikonloppuna tulee tapahtumaan, seuraa tilannetta…

shl_logo
Suomen Hapkidoliitto

Suomen Hapkidoliitto on perustettu vuonna 2000. Liiton tehtävänä on rohkaista, opastaa, pitää yhteyttä, valvoa toimintaa ja järjestää tapahtumia – lisätietoja saat käymällä liiton virallisilla internet sivuilla.

International Hapkido Alliance (IHA)

I.H.A. International Hapkido Alliance

International Hapkido Alliance on maailman-laajuinen kattojärjestö joka huolehtii Kwan Nyom Hapkidon kansainvälisestä esilläolosta. Sitä johtaa suurmestari Booth (10. dan), Kwan Nyom Hapkido tyylisuunnan perustaja ja kehittäjä. Järjestö ohjaa ja järjestää maailmanlaajuisesti kansainvälisiä tapahtumia kuten International Training Seminaari, joka järjestetään joka toinen vuosi aina eri isäntämaassa. Lisätietoja löydät järjestön virallisilta internet sivuilta.

Hapkido Yong Alankomaissa

Ystävämme Ron ja Chantal Hollannissa. Tutustu Hapkido Yong kouluun Hollannissa. Koulun internetsivut ovat tällä hetkellä ainoastaan hollanniksi, mutta sivuston media osastossa löytyy paljon kuvia ja videoita – tutustu heidän internet sivuihinsa!

Hapkido Yong

Intersport Megastore Puhos Itäkeskuksessa

Helsingin Hapkido seuran jäsenet saavat 15% alennuksen Helsingin Itäkeskuksessa sijaitsevasta Intersport Megastore Puhoksesta, näyttämällä Hapkido passiaan. Katso jos löydät itsellesi jotakin heidän tuotteistaan – tästä pääset heidän internet sivuilleen.